آیا بواسیر باعث کمر درد میشود؟ + ارتباط یبوست و کمردرد
بیماری بواسیر یا هموروئید یکی از بیماریهای نشیمنگاهی-مقعدی بوده که میتواند سایر اعضای بدن را مانند لگن نیز درگیر کند. در این میان ممکن است بیماران این سوال را داشته باشند که آیا بواسیر باعث کمر درد میشود؟
در ادامه نحوه اثرگذاری توده هموروئید خارجی و داخلی را بر قسمت های مختلف بدن به خصوص “کمر” بررسی خواهیم کرد.
چگونه بواسیر باعث کمر درد میشود؟
بواسیر یک بیماری زمینه ای لگنی است که باید مورد توجه قرار گیرد. هموروئید ترومبوزه داخلی یا خارجی ممکن است شدیدتر شود و برای برداشتن نیاز به جراحی داشته باشد. در نتیجه درد شدیدی در کمر و لگن پخش شده و ممکن است تا مدت ها باقی بماند. در نتیجه بهترین کار پیشگیری از ایجاد خود بیماری بواسیر است.
همچنین احساس سنگینی پاها، احساس سوزش، تورم، بی قراری پا، ضربان و گزگز زمانی که به هموروئید مبتلا هستید، ممکن است به وجود بیایند.
در برخی بیماران هیچ دلیلی وجود ندارد که ثابت کند هموروئید می تواند مستقیماً باعث درد لگن شود. بدون افتادگی شدید یا دفع شدید مدفوع، درد هموروئیدی معمولاً به ناحیه رکتوم محدود می شود.
مطلب پیشنهادی: لیزر هموروئید چگونه است؟
آیا هموروئید می تواند باعث درد عصبی در پاها شود؟
healthmatch.io بیان میکند؛ این ایده که درد هموروئید به پاها می رسد هنوز مورد بحث است. هیچ شواهد قطعی مبنی بر اینکه هموروئید باعث درد عصبی در پاها می شود وجود ندارد، پس چرا برخی افراد بر این باورند که این امکان وجود دارد؟
The idea that hemorrhoid pain radiates down the leg is still under debate. There is no conclusive evidence that hemorrhoids cause nerve pain in the legs, so why do some people believe this is possible?
یک مطالعه ارتباط بین هموروئید و نارسایی مزمن وریدی را مورد بررسی قرار داد و یافته های جالبی را کشف کرد.
سیاهرگ ها جریان خون را از بدن به قلب تسهیل می کنند. جریان می تواند با انسداد وریدی، انقباض ناکافی ماهیچه های اطراف سیاهرگ ها، یا زمانی که دریچه های وریدها به درستی پمپاژ نمی کنند، قطع شود. این می تواند باعث تجمع خون در پاهای شما شده که در نتیجه باعث CVI میشود.
در میان علائم دیگر، از جمله تورم در ساق پا، مچ پا، یا پا و خارش پوست اطراف ساق پا، می تواند باعث واریس و درد شود.
علت کمردرد بواسیر چیست؟
بواسیر معمولاً به دلیل افزایش فشار روی وریدهای ناحیه تحتانی رکتوم و مقعد ایجاد می شود.
عوامل خطر شامل موارد زیر است:
- زور زدن در هنگام اجابت مزاج
- بلند کردن وسایل سنگین
- مدت زمان طولانی نشستن روی توالت
- ضعیف شدن مقعد و مقعد با افزایش سن
- دریافت ناکافی فیبر
- بارداری
درک عوامل ایجاد کننده بواسیر می تواند به شما در ایجاد تغییراتی در سبک زندگی کمک کند تا خطر ابتلا به آن و کمر درد را کاهش دهید.